In het najaar gaat op het Muziekatelier Alkmaar een nieuwe serie kleutercursussen van start! Iedere cursus bestaat uit 10 lessen met een speciaal thema, en is bedoeld als toegankelijke en vooral super leuke kennismaking met muziekles.

Aan het einde van de laatste les is er een korte presentatie. Omdat de groepjes niet groter zijn dan 6 kinderen is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht.

De startdatum van de eerste cursus “Beestenboel” volgt nog.

Welke dieren zijn ontsnapt uit Artis? We zingen dierenliedjes, we gaan spelen op ritme-instrumenten en we gaan lekker swingen op muziek!

  • Leeftijd:    4 en 5 jarigen
  • Kosten:     € 100
  • Start:        datum volgt nog
  • Docente:   Roos Zoetemeijer

Inschrijven voor de cursus kan via roos@muziekatelieralkmaar.nlI

Inschrijfformulier

Het Muziekatelier Alkmaar maakt regelmatig foto- en videoreportages van cursussen, voorstellingen en overige activiteiten, georganiseerd door het Muziekatelier. Deze reportages kunnen worden gebruikt voor les- en publiciteitsdoeleinden. Met het insturen van dit inschrijfformulier verklaart u akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. U kunt echter bezwaar aantekenen tegen dit automatische akkoord. Het Muziekatelier Alkmaar zal zich dan inspannen om publicatie te voorkomen.