Roos Zoetemeijer

Roos Zoetemeijer is een bedreven en enthousiaste muziekdocent opgeleid aan het Conservatorium van Amsterdam met de hoofdvakken zang en dwarsfluit. Tijdens de opleiding Docent Muziek heeft zij zich ontwikkeld tot een muzikale duizendpoot, ze geniet er het meest van om haar leerlingen blij te maken met de muziekles! Ze geeft nu les op verschillende muziekscholen onder andere op de Amsterdam Zang Academie, muziekschool KOEL in Driehuis en Stichting Hart Haarlem.

Roos Zoetemeijer docent kindercursussen en zangdocent

Kindercursus

Op woensdag 14 september start er op het Muziekatelier Alkmaar weer een nieuwe cursus “Muziek Voor Kinderen 1″.

Muziek Voor Kinderen is geschikt voor leerlingen van groep 3 t/m 6 van de basisschool als algemene muzikale vorming. Ook zijn de lessen geschikt als voorbereiding voor kinderen die een instrument willen gaan bespelen. 

Tijdens de cursus gaan we o.a. met behulp van instrumenten zoals de blokfluit en het klokkenspel noten leren lezen. We gaan liedjes zingen en spelen, en meespelen met ritme instrumenten zoals de cajon.

Omdat de groepjes niet groter zijn dan 6 kinderen is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht. “Muziek Voor Kinderen 1” bestaat uit een serie van 15 muzieklessen, de serie kan worden opgevolgd door de tweede cursus van 15 lessen “Muziek Voor Kinderen 2”. Hier gaan de kinderen ook kennis maken met alle instrumenten van het Muziekatelier Alkmaar. Aan het einde van een cursus geven de leerlingen een presentatie voor de ouders.

  • Leeftijd:     groep 3 t/m 6 van de basisschool
  • Kosten:      € 150 (exclusief eenmalig €15 voor blokfluit + map)
  • Start:         woensdag 14 september 2022
  • Tijd:         15:00-15:45 uur
  • Docent:   Roos Zoetemeijer

Voor deze cursus kun je een gratis proefles volgen op woensdag 7 september om 15:00-15:25 uur. Inschrijven voor de cursus en de proefles kan via roos@muziekatelieralkmaar.nl